Byta glas Samsung Hornsgatan

Känns det som att hela världen har rasat samman när glaset spricker på din Samsung? Det har vi full förståelse för, och mitt i all den förtvivlan vill vi vara en trygghet för dig. Du har så mycket av din vardag på den där telefonen vilket göra att det kan kännas vemodigt att köpa en ny. Den fungerar ju så bra. Vi förstår. Välkommen in till oss på Hornsgatan.

Du behöver inte köpa en ny. Vi har gjort det enklare än någonsin att reparera din Samsung, och att byta glas på den är rena rutinarbetet. Vi har gjort det tusentals gånger, och kommer få göra det tusentals gånger till. Det innebär för dig att vi tar in din telefon och byter glaset på nolltid.

Byta glas Samsung Hornsgatan

Behöver du byta glas Samsung Hornsgatan?

I ett värsta tänkbara scenario får vi både knacka ut kanter och byta en och annan komponent i mobiltelefonen, men inte ens det förlänger reparationstiden nämnvärt. Det här är inget tidskrävande scenario, så du kommer knappt att märka det. Ett litet sting av saknad efter din kära Samsung - sedan kommer du åter ha den i din ägo. Det är det som gör oss å väl omtalade.

När vi byter glas på din Samsung på Hornsgatan gör vi det med största omsorg och fullt medvetna om vad den där telefonen betyder för dig. Du behöver den verkligen för att din vardag ska gå ihop på bästa sätt, och det tänker vi verkligen inte kompromissa med. Därför har du alltid en trygghet i att vi är bredkompetenta experter med ett brinnande intresse för det vi gör!

Priser för att byta glas på IPhone på Hornsgatan som pressar marknaden

Tack vare de här förutsättningarna kan vi ge dig som kund fantastiska förmåner. Vi har superbilliga priser som pressar marknaden och gör det lättare än någonsin att behålla sin telefon och fortfarande hålla budgeten. Dessutom har vi alltid våra reservdelar nära till hands i vårt eget centrallager och supersnabba reparationstider.