Byta glas Ipad Hornsgatan

Världen vill att du ska köpa nytt, nytt, nytt. Men sakta i backarna nu. Det finns ingen anledning att köpa en ny Ipad så fort en olycka inträffar. Kom in till oss på Hornsgatan så byter vi glaset på din Ipad snabbt och billigt. Varför krångla till det? Har du inte nog att tänka på? För oss är det rutinarbete.

I de flesta fall räcker det med att byta glaset och kanske knacka ut lite kanter om det är en svårare fallskada. Det är sällan vi behöver byta ut någonting i enheten, men det förlänger inte reparationstiden nämnvärt med tanke på att vi har vårt eget centrallager. För dig innebär det ett snabbt glasbyte till ett bra pris.

Byta glas Ipad Hornsgatan

På Hornsgatan byter vi glaset på din Ipad för att det är rätt

Våra medarbetare utgörs av passionerade teknologifanatiker med ett brinnande intresse för allt som har med mobiltelefoner och Ipad-enheter att göra. Det gör att vi alltid kan erbjuda den bästa servicen och en trygghet för dig. Vår kärlek till det vi gör innebär att vi alltid går in med hela våra hjärtan i varje uppdrag.

För att kunna vara ett intresseväckande alternativ till att köpa en ny Ipad kräver det att vi verkligen hittar bra lösningar för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Vi tycker att det ska vara minst lika lätt för dig att behålla din Ipad som att köpa en ny, och det är en målsättning som verkligen gör skillnad i en värld av teknologiskt överflöd.

Det enkla alternativet

Byt glaset på din Ipad hos oss på Hornsgatan. Vi är värda vårt pris och har alltid snabba reparationstider för att vår verksamhet präglas så starkt av våra medarbetare med brinnande intresse för teknik. Vi tror på att det måste finnas hjärta bakom allt, och det är vad som har tagit oss dit vi är idag. Vänta lite med att köpa en ny Ipad - det finns enklare alternativ!